Thursday, February 11, 2010

Kojakoosolek pererahva juures

Kolmapäeval, 10.02.2010 toimus meil selle aasta teine, veebruarikuu kojakoosolek Süda tänaval Pererahva juures. Olime lastega varem seal GO koja jõuluõhtul käinud ja lastele ka väga meeldis see mõnus õhkkond ja huvitavad tegemised, mis seal teha saab.

Koosoleku ametlik osa oli sedakorda peamiselt infokoosoleku moodi. Jagasin infot ja muljeid 6. veebruaril Stardipaugul toimunud Eesti koja Üldkogult ning rääkisime tulevastest üritustest. Hästi mõnus, vahetu ja soe õhkkond oli. Hoopis teistmoodi, kui jaanuarikuisel koosolekul, kus raamiks olid nii pikkus, vajalikud läbitavad teemad kui ka ruumi enda energia ja võimalik, et ka mingi alateadlik pinge minus :)
Pistsin postituse üles ka meie ajaveebi.

Koosolekule andis palju juurde Piia organiseeritud polümeersavi –Fimo voolimine.
Nii mehed, naised kui lapsed leidsid selle tegevuse vahva olevat ja nii sündis koguni kolm plaaditäit kätetööd! Esimese hooga ei tahtnud ma ise kuidagi vedu võtta. Mõtlesin, et lasen teistel toimetada…, ah mis kunstnik nüüd mina… Aga ei õnnestunud:)), sikutati mindki kampa ja tõesti, väga mõnus oli mudida ning näha tulemust näppude vahel sündimas!

IMG_6595IMG_6605
Hästi vahva oli ka Piia juhatusel arutelu uskumustest. Uskumuste teema on üldse äärmiselt huvitav.
Mis on see, mis Sind käivitab või hoopis tagasi hoiab? Kas usud, et vasaku jalaga voodist ärkamine keerab kogu päeva tuksi? Või usud, et "vägi on Sinus eneses", nagu Piia mulle kunagi ütles? Meie uskumused mõjutavad meie elu rohkem, kui me arvata oskame. Kas "elu on raske ja kõik tuleb läbi minu enda vaeva ja pingutuse" või ma usun ja usaldan, et "Elu toetab ja armastab mind?" :)

No comments:

Post a Comment