Sunday, October 17, 2010

Sylvia sünnipäeva nädalavahetus

Oma 10.ndat sünnipäeva hakkas Sylvia ette valmistama juba aasta aega tagasi, vahetult peale eelmist sünnipäeva :))

Küll tal käis igasuguseid ideid, mis stiilis seda pidu teha - kauboid, agendid… lõpuks sai tehtud diskopidu.
disco_light1Kõige olulisem diskoatraktsioon oli selgelt laes keerlev diskolamp:) Sain selle tänu FB-le täitsa lähedaselt inimeselt, aga oskad sa siis muidu küsida :))
Vend monteeris selle laelambi pessa ja nii ta keerles seal – pelgalt lülitivajutuse peale ja heitis kõikjale mõnusalt sillerdavaid täpikesi :)

Kutsed said ka täitsa teemakohased (Sylvia ise otsis veebist sobiliku pildi) – vt. all vasakul.
Sünnipäeva hommikul laulsime Sylvia traditsiooniliselt üles. Seekord saatsin sünnipäevalaulu kitarril :) Küll ajas itsitama, kui poolpimedas kuidagi õigeid keeli üles ei leidnud :)) aga ikkagi juba midagi!

IMG_8342 IMG_8379

Väga vahva oli, et issi oli just sünnipäeva õigel päeval Tallinnas. Polnudki ammu niimoodi neljakesi väljas käinud.. Väga vahva kingitus meile kõigile :)

IMG_8383 IMG_8385

Sünnipäevaõhtul… vaevalt jõudsime minu venna, “onu” Aivo pere abiga toa suuremaks peoks ümber tõsta, söögid valmis teha, juuksed vahvlilokkidesse sättida, kui rahvas juba hakkas järjest tulema.

IMG_8417IMG_8419IMG_0026

Pidulisi tuli terve toatäis!
Korraldasime Sylviaga kordamööda igast lahedaid mänge:) Sylvial oli muide, terve pikk nimekiri mänge ette valmistatud! Nimekirjast jõudsime küll läbi mängida vaid üksikuid neist, kuna rahvas läks nii käima, et muudkui taheti korrata:) :
- hoogne ja lõbus mädasoo (tantsitakse paberilehtedel, mida järjest vähemaks korjatakse),
-
väga naljakas lugude rääkimise mäng (igaüks kirjutab ühe sõna paberile, mis keeratakse kokku ja antakse järgmisele kirjutada: kes? kellega? mida teevad? kus kohas? kes pealt nägi? mida ta ütles?),
- vana tuttav pudelimäng (tõde või tegu?)… ma kahtlustan, et mina vist sain selles mängus kunagi oma esimese suudluse :))
- kaardimäng (ringis saab liikuda vaid väljahõigatav mast, liigutakse üle teiste (sülle istudes) 
- ja lastele igihaljast peitust!

IMG_8423 IMG_8426

IMG_8428 IMG_0004
IMG_0008 PA169667
PA169665 PA169662

Hiiglama lõbus oli! Ma mängisin ka kõiki mänge kaasa, hihh. Ja kui eelmisel aastatel ei saanud lapsi kuidagi mängima, siis sel aastal tegid nad kõike nii suure hoo ja lustiga , et alles siis kui pidu läbi sai, avastasime, et oi… diskopidu küll.., aga me ju üldse ei tantsinud! Kui vaid see mädasoo - tantsumäng välja arvata:)
Muusika oli muide, täitsa ehe disko. Leidsin Youtubest ühe hea Playlisti.

Siis veel väike tort (Sylvia tehtud, küpsisetort, nämm!) ja spontaanse tüdrukutebändi ühismusitseerimine… ja taas kord oli maha peetud üks väga meeldejääv ja lustlik pidu!
PA169673PA169683 

Sünnipäevakingiks oli Sylvial väga kindel soov. Ta kogus juba varakevadest saadik raha puutetundliku Samsungi telefoni jaoks. Oi seda rõõmu, kui õhtul kingitusi kokku liites tuli vajaminev summa juba kokku! Ja  sünnipäev  sugulastega oli ju veel olemata.. :)

Onu Aivo õhutusel sai kohe Järve Selverisse ja seal olevasse  EMTi poodi kihutatud. Kuigi Sylvia käis telefoni enne muudkui Tele2-s kiibitsemas, oli EMTis lõpuks lihtsalt kõige parem hind.

PA169690PA169692
PA169694 IMG_0040

Superlahe päev!!
Ja uus sünnipäev meie peres juba detsembris, kui Raymond hakkab tähistama 12. aastaseks saamist!

No comments:

Post a Comment