Friday, July 9, 2010

Just have patience to Yourself and to the process. And don`t give up :)


Tulin just ühelt huvitavalt kohtumiselt ja panen nüüd leivad ahju. Ehk kunagi jagan seda teiega. Igatahes on see kohtumise põhjus juba ette toonud minus üles nii hirme kui armastust.  Väga põnev, vaatame kuhu Elujõgi voolab.

leib

Kui leivad küpsed, pakin asjad kokku ja lähen pulma. See saab väga vahva pulm olema, kus terve suguselts koos:)
Ekskaasa suguselts (mis ju ka minu oma)  ja ka tema ise oma perega ja meie lastega. Lapsed on praegu nende juures. Oi küll nad juba ootasid, et mind näha:) Aga suvel on neil maal ikka supermõnus olla!

 
Ma ei ole elus mujal kogenud sellist perekondlikku ühtehoidmist, nagu seda Israelid teevad. Ja peigmehe ema on puhastverd Israel ;)

Huvitav kokkusattumus on, et peale pulmi lähen ühele selgitavale ja puhastavale tseremooniale. Kuna enne seda on hea paastuda, et jõuaksin sügavamale iseendasse ja oleksin erksam, siis tuleb üks söögivaba pulm :D

Human Angels 3s Lähen kohtuma iseendaga, enese väega ja saama selleks tseremoonia Jumalanna ja teiste osalejate toetust.

Minu taotlus on leida igast olukorrast kõrgeim mõte, mis mind toetab ja mis mu südant rõõmustab. Ehk – elada armastuses. Käia valguses, südames avatuna, oma Teed. Mitte takerduda hirmu ja kahtluste rägastikku :)
Ja et kõik, mis on sündinud ja sündimas, kulgeks vabalt, lihtsalt ja sundimatult.. parimal võimalikul moel. :)

2 comments: