Friday, January 8, 2010

Presidenditoimetamised


Jaanuarist on peatselt juba 10 päeva läinud!
Terve see aeg on olnud ülitihe presidenditoimetamiste nädal… Detsembris said hoogsalt panustatud planeerimistöödele,  nüüd läks reaalne tegutsemine lahti. Niimoodi näppupidi iga asja sees toimetades kulub ikka õige palju aega ja energiat… Mõistan ja loodan, et alguses kulub seda rohkem, et kõik käima joosta. Usun, et saan peatselt asjad sujuma ning ka oma elus tasakaalu tagasi.
Avalöök sai antud kohe 5. jaanuaril juhatuse koosolekuga. Hea oli kogeda, et tiim, mis on kokku saanud, on hingega asja kallal, mõtted olid vahvad, inimesed avatud ning lõbus oli meil ka:) Järgmisel nädalal on kokkusaamised juba erinevate projektide loomiseks ning esimene kojakoosolek.

Presidendiroll… tänasel hetkel (see võib suuresti aasta lõpuks muutuda :) mõistan ma seda nii, et presidendi roll on kojas koondada suurt pilti, hoida koda liikumises ning tasakaalus ja jõuda samas iga inimeseni. Olen valinud oma sihiks aidata inimestel leida ühisosa selle vahel, mida JCIsse on otsima tuldud või mida elus soovitakse/vajatakse ja JCI võimalused.  Ja neid on palju!

No comments:

Post a Comment