Thursday, January 6, 2011

Korraldan 9.jaanuaril 2011 peamassaazi koolitust

Ahjaa, kirjutan siinkohal ka ühest peatsest koolitusest.
Elu tõi mulle nimelt võimaluse korraldada India peamassaazi koolitust, mida kutsutakse champiks.

India pea- ja näomassaaz champi  kuulub Indias igapäevase elurutiini hulka ja mitte ainult juuste  heas vormis püsimise pärast, vaid ta stimuleerib keha enda loomulikku tervendamisvõimet  ning keha ja hinge harmooniat.

champi Champi on  kui teraapia – raviprotseduur, kus energiakanaleid käsitledes masseeritakse läbi pea, kael, näo ja õlgade piirkond. Massaaži käigus puhastatakse energiakanalid blokeeringutest, mis tekitavad tervisehädasid. Kui energia voolamine on takistatud, siis hakkavad levima stress, valud, pingepeavalud, kiilaspäisus, juuste hõrenemine jne.
Hästi mõjub peamassaaž silmade ja kõrvade probleemidele, see puhastab ka nina-ja kõrvalurkeid, on hea kaela ja õlgade jäikuse korral, eksamiperioodil ja  unetuse puhul kuni vaimse puhastamiseni välja.

Vicky koolitusel Koolitajaks on indialane Inderjit Parwana, kes räägib ise silmade särades lugusid inimestest, kes on tema juurde massaazi tulnud – kas depressioonis või koguni valudes olles ja juba peale 3-4 massaazi-korda on olukord nagu peoga pühitud! Pea ja kaelapiirkonnas pidavat asuma kõik peamised keha ja erinevate organitega seotud energiakanalid.

Ja tuleb välja, et seda liigutuste kompleksi on lihtne õppida, et oma lähedastele mõnusat lõõgastust pakkuda.

Baaskursus sobib kõigile huvilistele:
- emad, isad
saavad õppida, kuidas oma lapsi ja teisi pereliikmeid turgutada, aidata neid näiteks stressirohketel õppeperioodidel, tõstes nende sooritusvõimet ja tasakaalustades organismi tegevust;
-
need, kes kasutavad massaaži oma töös, saavad lisateadmisi ja oskusi, et end edasi arendada;
- juuksurid ja kosmeetikud saavad igapäevatööks vajalikud massaaživõtted, millega oma kliente rõõmustada.

Koolituse aeg: 9.jaanuar, 2011, kell 10:00-20:00. Kogunemine alates 9.45.
Koolituskoht: Tartu mnt 14 Tallinn, Almer Jansu stuudio 5. korrusel.
Hind 80 EUR. NB! Küsi viimase hetke hinda :)
Koolituse hind sisaldab: koolitust, tõlget, koolitusmaterjale, koolitusvahendeid, vitamiinipause - puuviljad, küpsised, tee, kohvi jms ja tunnistust.
Kaasa: vahetusjalatsid, pudel vett, pikkade juuste puhul juukseklamber, rätik ümber keeramiseks ja väiksem rätik nö põlleks ette panemiseks, et riided praktiseerides õliseks ei lähe. Peakate pea katmiseks, avatud meel ja hea tuju.
Registreerimine mailile signe.israel(ät)gmail.com

Peale koolitust on soovituslik osaleda praktikapäevadel.
Tallinna praktikapäevad maksavad 20 EUR, kestavad kolm tundi (kell 13-16) ja toimuvad kuupäevadel: 8, 15 ja 22 jaanuar 2011 Tallinnas.
Lisainfo:
http://est.kakonsultatsioonid.ee/peamassaazikoolitus/index.html

Huvi korral kirjuta mulle signe.israel(ät)gmail.com! :)

No comments:

Post a Comment